1 aug. 2010

Tu ți-ai luat telefonul fără fir de la Romtelecom ?

Foarte bine dacă nu ți l-ai luat !!! Sfatul unui fost tehnician Gigaset este sa nu ți-l iei din foarte multe motive evidente: nu o sa funcționeze niciodată cum funcționa vechiul telefon cu fir :))

Am fost zilele trecute la Romtelecom sa-mi plătesc factura, la unul dintre puținele puncte Romtelecom ramase în București, în Drumul Taberei, intru acolo, ma simțeam pe planeta Coucoun, vârsta medie a celor de acolo cred ca era 60 de ani, noroc ca intrasem eu și am scăzut-o cu vreo 10 ani :)). Nu prea înțelegeam pe ce era bătălia aia, ma gândeam ca pentru plata facturii, dar nu era pentru Telefonul gratis Gigaset, și deși la intrarea în magazin era scris MARE " NU AVEM TELEFOANE GRATIS PE STOC", oamenii tot stăteau la coada și așteptau sa vina mașina cu telefoane, ba mai mult făceau și liste :)). 

Din categoria " dacă tot e gratis" sa luam telefonul, chiar dacă v-a trebui sa-l schimbam de vreo 3 ori pana o sa găsim unul care sa funcționeze, cum era cazul unei bătrâne ce își schimbase telefonul de 2 ori deja și spunea cu convingere ca rămânea fără ton telefonul din centrala :))) adică "de la ei". 

Câteva motive pentru care telefonul e inutil: 9 din 10 oameni nu știu sa instaleze un telefon Gigaset, 5 din 10 oameni nu sunt conștienți ca telefonul funcționează doar dacă e în priza, când locuiești într-un apartament de 45 mp poți la fel de bine sa te plimbi cu firu' după tine, majoritatea telefoanelor nu sunt compatibile și rămân fără ton !




Un comentariu:

  1. :)) cum dom'le sa nu fie bune Gigaset-urile?trebuia sa zici aia cu "tehnologia se schimba de la an la an si unii provideri folosesc o tehnologie care nu transmite un semnal destul de puternic...bla bla", mai stii povestea care n-avea mare legatura cu realitatea si care era menita sa ameteasca omu' si sa inchida telefonul :))

    RăspundețiȘtergere