5 mar. 2012

22 +

Trebuie sa notam in calendar sublimul eveniment (implinirea frumoasei varste de 22 de ani a Adrianei) ce va avea loc azi, si cum cea mai buna metoda este on-line (nu ca nu as fi mazgalit toate calendarele pe care le am), era musai sa scriu un post. Deh, traditia e traditie, si atunci cand vine si din sufletel, nu exista alternativa. 
Deci, sa incepem cu inceputul, si sa nu iesim din tipare : a mai trecut un an. La prima auzenie suna trist, dar nu este deloc asa. A fost un an "cu de toate", asa cum i se cade unui an bun. Un an plin, si fericit (mai ales fericit, mai ales ultimele luni). Nu, nu vorbesc despre revelion, trecerea intr-un nou an calendaristic sau ceva asemanator, ci despre un an de prietenie, de iubire, de nopti nedormite, de griji, de bucurii, de bune si de rele. Ma bucur ca am fost parte din toate astea si ma bucur ca voi fi in continuare. 
Sunt aproape sigura ca Adri are in momentul de fata cam tot ce isi doreste, sau daca nu chiar tot, macar partea cea mai importanta, asa ca urarile de anul asta vor fi foarte scurte.. 

La multi ani printesa mea! iti doresc sa ai in anii ce urmeaza tot ce iti doresti, si sa intampini fiecare aniversare cu acelasi ras vesel si cu acelasi zambet pe buze ca in seara asta! 
De restul lucrurilor..ne ocupam noi ! 

 
Si.. desigur... Love you my witch! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu