21 mar. 2010

Fashion

Moda nu este o pasiune de-a mea, multe guri vor striga "se vede!!!", poate asta e şi motivul pentru care nu o înţeleg, căci trebuie să recunosc, anumite obiceiuri ale "fashion victim", sau cum rahat s-or initula ăştia care au modă în sânge nu le înţeleg aproape deloc...

Vorbesc strict de oameni pe care îi întâlnesc în Românica şi pornind de la un nivel înalt (not), le-am observat pe cântăreţele de la preselecţia Eurovision de anul acesta, majoritatea au avut un stil al imitaţie care m-a dat pe spate (de râs), toate purtau ţinute a la Gaga, că deh, dacă Gaga apare în ţinutele alea le teve şi are succesul pe care îl are, înseamnă că e de bine şi că trebuie aplicat stilul ei şi de alţi doritori de succes. În modă dorinţa de imitaţie a unui lucru original, după părerea mea da greş, dacă nu mă înşel poartă şi un nume această imitaţie...să fie oare kitch? :))

Coborând la nivelul muritorilor de rând, un item nelipisit din garderoba fătucilor omniprezente în cluburile din Bucureşti este sacoul bărbătesc, asortat de cele mai multe ori cu blugi conici şi pantofi un pic ascuţiţi în faţă, ah şi să nu uităm de nelipsita geantă plic. Vineri seară am fost într-un club mai pretenţios (nu dăm nume, iar singurul motiv pentru care mă aflăm acolo era băutura moka:)) şi cred că am numărat peste 30 de fete imbrcate în astfel de sacouri şi asortate exact în acelaşi fel, primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost: dacă nu cumva sunt de la vreo şcoală specială, mai apoi am observat că nu se cunoşteau, după privirile pe care şi le aruncau :)) că şi-au furat ţinută între ele. Apoi după ce am petrecut câteva minute într-o aglomeraţie cum bine se cuvine la o seară unde băutura este moka şi simţeam că mă topesc de cald doar stând în picioare, am început să mă întreb câte grade or fi în interiorul sacoului bărbătesc, ah am uitat să precizez, sacoul are mereu mânecile suflecate, asta cred că e tot trend-ul defapt...

O altă chestie pe care nu o înţeleg în zilele noastre, referitoare la modă, este că atunci când ieşi din casă, că să fi la modă trebuie să arăţi că şi cum a căzut şifonierul pe tine, nu nu nu plină de vânătăi, plină de tot felul de haine, care nu au nicio legătură între ele, toate culorile, toate texturile, să fie cu de toate, ca shaorma :)))

Poate sunt eu mai conservatoare şi nu reuşesc să văd spiritul artistic care se ascunde în aceste ţinute. Şi să nu îmi mai amintesc de vara trecută, când piesa de rezistentă au fost cizmele tricotate!!!De când îmi doream să-mi exprim punctul de vedere referitoare la cizmuliţele alea drăguţe pe care toată lumea le avea, peste tot, vedeam numai cizme, în club, pe stradă...deja nu mai era nimic spectaculos erau pur şi simplu o turmă de oi încălţate:))) Cred că iarna asta au fost fericite, că au purtat cizme 6 luni de zile!!!
Dacă vara se poartă cizmele zic să introducem şlapi cu blăniţă IARNA!!!


Fotografia aceasta am găsit-o pe un site de "Street Fashion" şi pot spune că are toate elementele posibile care mă fac să nu înţeleg care e treaba cu moda asta şi de ce nu mă pasionează absolut deloc.

sursa foto: thisismysuit.com/?tag=street-style&paged=8

2 comentarii:

  1. =)) m-au dat pe spate astea doua =)) una mai reusita ca cealalta... nu am cuvinte =)) deci asta se poarta prin bucuresti? dumnezeeu sa va ocroteasca retinele =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Astea doua sunt light, se poate mai si mai rau:)))))poti sa cauti pe net, o sa gasesti si barbati:))) ceva minunat!!!!

    RăspundețiȘtergere