6 mai 2010

I'm trashing u...

"Mirosul de ceapă nu este afrodisiac, dacă femeile întorc capul după tine nu este pentru ca eşti un mascul notabil ci pentru ca puţi, iar kilele de pastă de dinţi frecata frenetic nu rezolva problema, decît dacă o înghiţi"


"Dacă tu eşti complexat de felul în care arati, nu încerca sa compensezi acest complex prin a face glume proaste pe seama celorlalţi legate de aspectul fizic, sperînd ca ei nu vor riposta"


"Ticurile verbale sunt amuzante! În primele 10 minute nicidecum repetate din 10 în 10 minute, la fel si glumele, poţi sa razi o data, maxim de doua ori!"


"Cînd cîntăreşti o tonă, ar fi de preferat sa nu dai sfaturi despre diete sau despre mîncatul sănătos celorlalţi"


"Dacă condiţia fizica nu îţi permite sa aperi o femeie, atunci cînd aceasta e pusă în pericol, respectă-i pe cei car o fac, nu îi dispreţui"


"Un lucru foarte important, femeile ca Kate Moss (de exemplu) nu or sa se uite niciodată la tine si nu neapărat pentru ca nu eşti suficient de bun, ci pentru ca te crezi mult mai bun decît eşti defapt-promovezi nişte calităţi de care nu dispui în loc sa le perfectionezi pe cele de care dispui"


"Cînd torni kile de bere în tine, sau alte băuturi alcoolice, zic ca e inutil sa te abţi de la cola;) ca si cum ar fi cianura "


"Bunele maniere atunci cand sunt folosite in momente nepotrivite nu mai sunt bune maniere;)"


"Degeaba faci misto de cocalari, daca si tu trimiti mass-uri pe yahoo cu diverse obiecte pe care vrei sa le vinzi"


Ma opresc aici din trash-uit, sa zicem ca aveam ceva polite de platit si daca nu suntem in sezon de sarbatoare cand trebuie sa fim mai buni blablablabla mi-am permis;) plus ca Marcel ma sfatuieste dupa fiecare post sa fiu mai directa! Uite ca am reusit! Marcel sper ca esti mandru de mine!:))

5 comentarii:

  1. Pana sa fie Marcel mandru de tine..o iau eu inaintea lui :)) felicitari! ai reusit :)) L-ai trashuit cat ai putut :)) Ceea ce este trist .. e k tot continutul postului e adevarat :))

    RăspundețiȘtergere
  2. mwahahhaha! mais c'est quoi ce bordel ?:))) ...dar mai bine comentez pe mess :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Proud of ya 'cause ya got da shit str8. ye! Can U dig it? Ye!

    RăspundețiȘtergere