9 oct. 2010

Teroare


"Dragi servicii secrete americane,
Numele meu este Aakhir An-Nahr At-Taa’ir , terorist de meserie, si va scriu pentru a va ameninta cu un atac terorist in Europa, asa ca va rog pe aceasta cale sa anuntati tariile Franta si Germania fiind cele mai viztate, in special locurile frecventate de expatriati. Nu ne plac expatriatii asa ca o sa-i lovim la intamplare. Nici Londra nu scapa de amenintare, asa ca sa-i avertizatii si pe ei daca cumva nu mai avem noi timp sa le trimitem o scrisoare.


Americanii care calatoresc in Europa sa aiba grija in special in locurile publice. Daca e posibil sa evite locurile publice.


Va rog sa nu identificatii ip-ul dupa care va trimit acest mail


Numai bine si sper sa avem niste atentate reusite ! "


Mda, asta e mai funny ca povestea cu shoturile mele, cum dracu' au aflat americanii de atentatele teroriste ?!? care nici macar nu-i vizaza pe ei !!! si de unde au aflat ? le-a trimis teroristul un mail, o scrisoare...un sms? si de ce ar anunta un terorist un viitor atentat ??? adica ori vrea sa atace ori vrea sa fie oprit ?


Eu daca as fi terorist si as vrea sa atac ceva, pe cineva, mi-as lega bombele de mine. m-as duce in locul respectiv si mas arunca in aer, atingandu-mi scopul propus, fara sa ma opresc in drum sa dau anunt la mica publicitate cum ca amenint pe cineva cu bomba! Nu stiu de ce alti teroristi ar gandi diferit de mine, dealtfel am vazut o stire acum cateva zile, cum ca intr-un avion un pasager a incercat sa deschida usa avionului in timpul zborului, cu scopul de as lua zilele si nu singur ! Iar asta nu cred ca a trimis sms-uri inainte avertizand compania aeriana ca: intr-un avion, la o ora necunoscuta, pe o ruta necuoscuta cineva o sa se ridice de pe scaun si o sa deschida usa in timpul zborului !


Asa ca let's cut the crap !!! Nu exista posibile atentate ! Si nu avertizeaza nimeni inainte ! Ori se intampla ori nu se mai intampla ! Iar cele care se intampla sunt REUSITE CU BOMBA !!! Nu atentate !!!


Iar ministerul britanic de externe este foarte dezinformat in ceea ce priveste Corsica ! Acolo nu sunt teroristi, acolo sunt locuitori ai insulei Corsica, francezii de fel, au propriile lor legi dupa care isi ghideaza viata de zi cu zi, iar cea mai importanta lege este cea a locului unde te-ai nascut. Cei nascuti in Corsica sunt cu stea in frunte, iar restul...de prisos. Ei nu apreciaza nici macar francezii, desi fac parte din aceiasi tara !!! Asa ca atunci cand te decizi sa-ti aplasezi afacerea sau casa de vacanta in Corsica ar fi mai bine sa NU o faci mai ales daca esti strain! Sau poti sa faci chestia asta atunci cand esti in relatii bune cu mafia de acolo.


Si apoi ce e prostia asta cu locurile publice ?!? Cum dracu' sa te feresti de locurile publice ?!? Pana si apartamentul unde stai, este un loc public ! Cobori in fata blocului si te afli pe domeniul public, strazile sunt publice, TOTUL E PUBLIC !!! Ce ar trebui sa facem? sa ne mutam in munti?!? Pai daca ne mutam toti in munti, atunci muntii vor deveni publici !!!


Iar atunci cand adjudeci ceva, trebuie cel putin sa se fi intamplat !!! E cam greu ca adjudeci
ceva ce inca nu s-a intamplat !!!


Asa ca toata nebunia asta nu foloseste decat la a teroriza oamenii !!! Si a le da impresia ca institutiile statului se ocupa de protectia lor , protejandu-i de ceva ce in realitate nu exista !!!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu