11 iul. 2010

CM 2010

Un fel de concluzii :)) Am vrut sa scriu despre campionatul mondial inca din grupe, caci dupa parerea mea, acolo ai ocazia sa vezi cele mai interesante meciuri si cele mai multe desigur, iar asta cauta fiecare iubitor de fotbal. Iar daca te gandesti la finala, nu poti sa fi decat trist, pentru ca dupa finalul meciului nu mai e nimic...si brusc gandul iti zboara la CM din 2014 din Brazilia. Unde sunt aproape convinsa ca Romania nu o sa ajunga :)) Daca cineva vrea sa ma contrazica, raspund la pariuri :)))

Dar sa revenim la prezent Spania-Olanda, pai in afara de locuitorii acestor tarii nu cred ca se asteptau multi sa le vedem in finala. Nici nu incepuse campionatul si finala fusese stabilita de oamenii fotbalului (un fel de oameni mici si verzi veniti de pe alta planeta). Brazilia-Argentina ! Asta era finala de vis! Finala de vis?!?! Daca ajungeau aceste doua echipe nici nu mai conta cine castiga, putea sa imparta trofeul in doua caci visul era deja implinit ! Eh iata ca lucrurile nu sunt chiar asa usor de prevazut. Nu prea imi pasa cine castiga azi, desi cand ma gandesc la meciurile Romaniei cu Olanda (cand singura data cand i-am batut a fost in Piata Revolutiei in 2005 in capul nostru, asta pentru ca vedem ecranul pe care se transmitea meciul din lateral, iar toate suturile Romaniei erau in poarta:)) parca as prefera Spania. Eh poate merita si Spania sa ajunga o mare echipa a lumii ca Italia si Franta, iar la CM din 2014 sa nu treaca nici de grupe, asta daca se mai califica dupa ce vor fi juca meciul vietii lor!

Cred ca vuvuzele de pe stadion au fost mai suportabile decat palavrageala comentatorilor, ar fi trebuit sa fac un top cu toate lucrurile pe care le-au zis si nu aveau nicio relevanta cu meciul care se juca. 80% din comentarii se bazau din statistici, care ce sa vezi nu au ajutat la nimic (caci finala de vis a ramas un vis ) decat sa ma oboseasca pe mine psihic.

Stiati ca? Jucatorii de fotbal ai Coreei de Nord au fost trimisi sa lucreze in mina, dupa infrangerea cu 7-0 ? Da probabil ca stiati, asta a fost cea mai interesanta stire de la mondial :))

Si iata ca desi CM s-a desfasurat la capatul lumii, unde toti specialisti  isi pusesea increderea in atentate si alte chestii teroriste, astfel incat CM sa fie mutat in Germania, chiar dinainte sa inceapa. Iata ca a ajuns si la final si nu cred ca s-au intamplat mai multe incidente decat in orice alta tara organizatoare, unde turistii uita sa-si inchida masina sau sa-si paseaza bunurile.

Am vazut o parte din meciuri, si nu am putut sa nu ma intreb de fiecare data o chestie :
Si Romania cand joaca ? :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu