26 apr. 2010

Seductie

Mi-am inceput ziua (s-au mai bine zis dupa-amiaza) cum nici nu se putea mai bine, cu o carte in mana, intitulata "208 metode de seductie-cum sa innebunesti un barbat", carte recomandata de Lully, sunt sigura ca mi-a recomandat-o cu cele mai bune intentii posibile, doar ca am inceput sa rasfoisc cartea impreuna cu Denisa. Eh, cei care ne-au vazut cel putin o data impreuna stiu ca am desfiintat cartea din scoarta-n scorta, defapt nu stiu de ce o numesc carte, caci e doar un ghid de 122 de pagini.

Pornind de la cartea cu pricina si de la faptul ca sexul face valuri in orice context si ca vinde cel mai bine, cum bine am putut observa cu postul precedent despre sex, m-am hotarat sa mai arunc inca o data audienta in aer :)) Ah, era sa uit de emisiunea de provenienta daneza de pe Euforia TV, din fiecare duminica, "Academia de sex", alt laitmotiv al postului.

Cartea pe scurt: il intrebi pe barbat cum prefera parul tau pubian: lung sau scurt? iti introduci un creion in vagin pe care incerci sa-l strangi cu muschii vaginali incat sa nu-l mai poti scoate; poti sa-i muti punga scrotala pe coapsa dupa ce i-ai facut un masaj si poti sa-l lasi sa doarma,; daca esti slaba poti incerca pozitia stridia vieneza, cu picioarele incrucisate la nivelul umerilor; il rogi sa te dea cu oja pe unghiile de la picioare; esti atenta la sensibiliatatea lui, caci si barbati sunt sensibili si d'asta ii iubim; il masezi pe diferite suprafete: parchet, mocheta, asternuturi, urcata pe coapsele lui, dar nu prea dezbracata (ne roaga isteric autoarea:)))!; in vagin mai poti sa-ti introduci si degetul mijlociu, chiar la serviciu daca vrei!; poti sa faci sex chiar cu un tampon introdus in vagin, asta daca amantul tau e delicat :)) PANA AICI!!! nu mai pot reproduce din carte nici macar o fraza, pentru ca o sa mor de ras:)))

Si, sunteti innebuniti? Miram-as !!! Oricum ne-am propus sa o contactam pe tanti autoare si sa o intrebam ce-i cu dansa? si cu ideile astea? Sa o intrebam daca vrea sa raspandeasca abstinenta in randul tinerelor, cum asta e una dintre cele mai bune metode de prevenire a BTS. Alt motiv nu vad, iar cel din titlu, cu innebunitu' masculului nu poate functiona decat in sensul propriu al cuvantului, omul o sa innebuneasca daca tu o sa stai cu carticica in mana sa verifici daca e corect sa-i invarti mameloanele in sensul acelor de ceasornic sau invers:))

Treaba asta cu seductia e foarte complicata si nu vad de ce trebuie sa o complicam si mai tare incercand sa fim ceva ce nu suntem, adica de ce sa seduc un barbat cu niste calitati pe care nu le am (dar stiu ca pe el il dau pe spate) si sa incep sa ma prefac ca le am doar ca sa-l aduc la mine in dormitor. Reviste, ghiduri, maculatura garla ce te invata cum sa seduci un barbat, cum sa te imbraci, ce sa zici, cand sa zici, ce sa arati si ce nu...pai stai putin ca eu nu sunt deloc asa! De ce sa ma transform peste nopate in ceva ce nu sunt doar ca sa-l seduc pe un superficial, care are niste idei fixe in ceea ce priveste femeia, iar ce nu se incadreaza in aceste idei nici macar nu intra in calcul. Pai din start nu imi prezinta interes, in schimb un barbat care e atras de ceea ce sunt eu, fara sa-si scoata sablonu' din buzunar sa vada daca ma incadrez, pe acesta l-as seduce cu cea mai mare placerea ;;)

Cred ca cea mai importanta regula, sau singura :)) e faptul ca barbati sunt foarte viziuali, la ei e important sa vada si cel mai important sa le placa ce vad...asa ca ar fi de preferat sa NU vada par pe picioare sau la subrat si sa nu-l lasi niciodata sa te vada in halatu' lu bunica si nici macar in pijamaua de iarna, aha aia calduroasa cu imprimeuri dubioasa, nici dupa ce relatia se sudeaza, pijamaua sau "hainele de casa" (tricouri cu diverse pete, pantaloni sport vechi) nu ar trebui sa-si faca aparitia in peisaj. E important pentru un barbat sa te vada mereu aranjata, bine chestia asta nu trebuie dusa la extrema, gen, sa te trezesti cu 10 min inaintea lui cand dormiti impreuna si sa sari in baie, sa te speli pe dinti si sa-ti pui diverse farduri pe fata :))

Era sa uit despre emisiunea cu "Academia de sex", acolo se facuse trecerea de la seductie, la cupluri, cu diverse fantezii...ce sa zic, danezii par a fi un popor destul de deschis in privinta sexului din moment ce doar 23% dintre barbati ejaculeaza prematur, ma intreb care este raportul printre romani. Iar tanti care preda lectia vorbeste despre sex, cum vorbea profa de fizica despre fizica :)) la fel de relaxata si de naturala, pai in Romania singurul om care avea o emsiune in domeniu era libidionosu de Bebe Mihaiescu, si iti pierea tot cheful sa-l asculti fie ca erai femeie sau barbat.

Emisiunea pe scurt: printre fantezii se innumarau ceva practici sado-maso, cum sa-ti bati partenera/ul cu un umeras sau sa-i prinzi mameloanele cu un cleste pentru haine; ceva practici taoiste, cum sa-ti penetrezi partenera de o mie de ori fara sa ejaculezi sau cum sa te misti ca "moara" sau "sarpele" atunci cand o penetrezi; ceva practici de dominare si supunere intre cei doi parteneri; ceva masaje erotice pentru fiecare particica a corpului cu multe uleiuri armoate. Iar o chestie foarte interesanta pe care a spus-o tanti e ca nu toate partidele de sex sunt perfecte si nici orgasmul nu e intodeauna atins! Dar din 5 partide sa zicem, doar una o putem rata, pentru ca daca le ratam pe toate 5 inseamna ca exista niste probleme mari intre cei doi parteneri si fie il contacteaza pe Bebe :)) fie o lasa balta si se despart (ultima varianta e preferabila mai ales cand lui nu-i plac tipetele ei:)))



sursa foto:http://www.femail.com.au/img/unforgivablewoman1.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu