12 mar. 2011

A iesit soarele pe strada mea !


Oficial.. a venit primavara!!!! DA! In cele din urma avem si noi parte de soare si caldura.. acum tanjesc dupa o cola rece.. dar cum sunt acasa.. nu o pot avea (prietenii stiu de ce :))). Pai ce sa zic.. ? Trecem din cizme direct in papuci.. pentru ca dupa o plimbare scurta am masurat temperatura din atmosfera si este cu mult peste asteptari. Avem unda verde la pierdut vremea pe afara..







Brusc am o pofta extraordinara de viata (nu pot sa zic ca mi-a lipsit pana acum), sunt plina de energie si sunt pusa pe facut dracii .. ca..asa e primavara :))

In anii trecuti, cand inca eram la liceu/anul 1 de facultate.. pe vremea asta nu faceam altceva decat sa chiulesc.. nu serveam scoala.. sub nicio forma. Cu greu reveneam pe linia de plutire, de obicei inainte de teze sau de sesiune. Anul asta.. e mai greu cu chiulitul. Nu e chiar usor sa iti suni TL-ul si sa ii spui « Hm.. cum azi temperatura din termometre va sari de 15-20 de grade.. nu ma voi prezenta la locul de munca pt ca ..nu am chef de stat la birou ci de plimbat prin parc». Putin probabil sa fie incantat, si mai ales sa si accepte sau chiar sa propuna sa ne luam calculatoarele in brate si sa iesim cu ele pe vreo banca din Herastrau. Asa ca ne raman week-end-urile.. si pauzele de masa pentru cei mai putin norocosi. Pentru cei care inca sa pot bucura de zilele frumoase nu pot decat sa le urez « absente cat mai multe, chiuluri cat mai lungi, pauze cat mai dese »

Asa ca.. va urez tuturor o primavara frumoasa.. cu vreme buna atat afara cat si inauntru.. plimbari lungi si dese, nopti albe si zile insorite !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu