11 mar. 2011

Sa.. Da? sau.. sa.. Nu?


Eu una imi pun intrebarile astea tot timpul.. dar poate nu atat de des pe cat ar trebui. Uneori pur si simplu nu gandesc inainte sa fac sau sa spun ceva. Uneori sa ma decid asupra unui raspuns este mai greu decat sa trec Marea Neagra innot fara sa stiu sa innot.
Deci.. sa da..? sau sa nu? Ce faci atunci cand nu stii ce sa faci? (ca sa clarificam lucrurile pentru oamenii suspiciosi.. nu se da o situatie exacta, nu avem nume sau persoane). Ce faci atunci cand cel pe care il credeai "iubitul tau" nu se poate hotari daca te vrea..sau daca nu? Astepti sa se decida? Mergi inainte fara el? Sau te prefaci ca nu vezi starea lui de om nehotarat si te minti ca viata e roz (si roz e lumea toata)?
Ce faci atunci cand iti place cineva, il doresti pe acel cineva.. dar el te ignora, desi cel putin o data ti-a lasat impresia ca te place si ca te vrea? Insisti..cu riscul de a deveni agasant/a.. dar cu sansa de a ceda? Sau ..renunti si pleci cu coada intre picioare? Sau..cum abordezi problema?
Sau.. ce faci atunci cand vrei pe cineva langa tine dar nu stii ce vrei? Cum te decizi ce fel de persoana vrei? Sa fie inalta? Serioasa sau vesela? Asa sau altfel? Si cand intalnesti pe cineva care se apropie de un tipar.. Sa il accepti sau nu? Sa mai cauti? Parca nu are tot ce trebuie.. si iar o iei de la capat..
E obositor sa fii tu.. cel putin stiu ca eu sunt mereu obosita..sa fiu eu :)).. Daca ma gandesc bine, ar fi mult mai comod pentru toata lumea sa nu (ne) mai punem atatea intrebari.. si sa facem pur si simplu.
Pana atunci insa.. eu ma intreb..sa public postul asta? Da? sau ..Nu?

Un comentariu:

  1. andreea ma mori cu zile :)))))
    "ce faci atunci cand vrei pe cineva langa tine dar nu stii ce vrei?" Adica ?!?! Pai daca il vrei langa tine, inseamna ca stii ce vrei :))

    RăspundețiȘtergere