10 dec. 2010

'Prima noapte de sex' completări !

Am câteva completări de adus acestui post si celor care au comentat, nu am putu sa public comentariul pentru ca era prea mare, asa ca aveți răspunsul meu aici

Eu am sentimentul ca suntem pe un drum greșit...Se pare ca totul a devenit despre cum articolul respectiv este unul foarte bun si nu se poate concepe faptul ca eu am o alta părere, care dealtfel este considerata greșita.

@Ioana Dobre: Evident ca imi asum criticile pentru ca ti-am publicat comentariile nu sufăr de mania de a avea dreptate, defapt ar fi destul de plictisitor sa fie toată lumea de acord cu mine. Dupa primul comentariu ce te așteptai sa-ti spun...da ai dreptate, articolul este de foarte mult bun simt si îmi cer iertare ca mi-am permis sa-l comentez. Articolul mi se pare inspirat din Cool Girl sau Bravo Girl, reviste pe care le citeam prin liceu, iar asta e motivul pentru care mi-am permis sa-l comentez, pentru ca era pe site-ul lui Edi, despre care am o părere foarte buna si mi se pare un tip deschis la minte si cu care îmi place sa discut despre orice, inclusiv despre sex. Daca era pe oricare alt site nu cred ca m-as fi obosit măcar sa-l citesc

Poate articolul e plin de bun simt si este un reper, tocmai asta ma deranjează faptul ca este considerat reper si pentru ca vorbește din statistici, nu sunt de acord cu ele când vine vorba de sex. La asta ma refeream când spuneam clișee, ok poate am fost prea dura si m-am făcut înțeleasa doar de cei apropiați mie, care ma cunosc cât de cât si știu cum sunt. Nu am vrut sa generalizez sau sa-l transform într-un reper. iar asta e aroganta la care ma refer, a considera ca ai sfaturi bune de dat. Eu nu am asa ceva si cred ca fiecare trebuie sa-si construiască propria experiență din propriile greșeli sau alegeri.

Nu știu de ce insiști pe subiectul orgasm, si ai impresia ca dacă nu sunt de acord cu un articol înseamna automat ca sunt o frustrata? In caz ca nu ai observat in momentul in care am criticat articolul nu am făcut absolut deloc referire la autoare sau la viata ei si nici nu mi-am dat cu presupusul ca nu stie ce e ala sex sau orgasm, pentru ca nu o cunosc, am vorbit strict pe baza textului, nu am jignit-o cu nimic, am criticat câteva aspecte, cred ca este perfect legal;)

Textul este cât se poate de idilic, da, ok asa ar fi de dorit sa se întâmple prima noapte de sex, doar ca modul in care s-a exprimat nu mi-a plăcut pentru ca a generalizat si ar fi fost mult mai credibil dacă ar fi vorbit din experiența proprie, pentru ca asta atrage cel mai mult suntem devoratori de Big Brother pe pâine, ne place sa punem urechea pe peretele vecinului deși nu este treaba noastră, iar dacă experiența vecinului este una plăcută o imitam. Cam despre asta e vorba si la capitolul tineri, adolescenți... imitația. Si prinde mult mai bine decât o serie de sfaturi înșirate pe o coala de hârtie. sau poate e doar părerea mea.

Sexul pentru mine înseamnă plăcere, nu știu de ce trebuie sa amestecam niște copii de 12 ani in acest copitol. Sincer asta e argumentul tau ? La 12 ani eu încă ma mai jucam cu păpușile si ma uitam la desene animate, nu aveam sâni sau solduri, dacă îmi puneai o șapca-n cap puteai sa zici ca sunt un băiat...nu știu ce plăcere as fi simțit la vârsta aia dacă as fi făcut sex, pentru ca aveam deja ciclu, deci teoretic eram pregătita, nu?la 14 ani roșeam toată când auzeam cuvântul, sex, la 16 ani mi-a pus mana pe sân băiatul de care îmi plăcea in timp ce ne pupam pe o banca si îmi venea sa intru in pământ de rușine si nu imi imaginam cu sa-mi dau hainele jos in fata lui sau a oricărui alt bărbat. iar la 18 ani nu ma consideram suficient de matura pentru a întreține relații sexuale cu un bărbat pentru ca stiam ca o data cu asta vin responsabilități, iar poate cea mai mare dintre ele...o sarcina nedorita. Am făcut pasul cel mare, la o vârstă la care multe fete sunt deja experte,dupa ce am terminat liceul, cu alte cuvinte, m-am bucurat de copilăria mea atât de mult cat am putut si nu mi-am asumat activități de femeie înainte de termen, pentru ca am toată viata înainte sa ma bucur de plăcerea unei vieții sexuale active. Care se întâmpla sa fie una foarte reușita, pentru ca îmi cunosc corpul foarte bine si nu fac compromisuri atunci când sunt in pat cu un bărbat, nu am văzut niciodată un film porno, mai multe de 30 de secunde, asta se întâmplă când schimb canalele la televizor si dau peste un astfel de film. nu fac sex pentru a-i oferi lui plăcere încercând toată kama sutra ci fac sex din singurul motiv posibil in aceasta lume: propria-mi plăcere! Poate ca suna egoist, dar am avantajul de a fi femeie, iar când vine vorba de sex trebuie sa recunosc ca a fi femeie este un avantaj si sa spun ca bărbații au mai mult de munca decât noi si poate mai multe 'responsabilități'.

Acele multe femei de care vorbești si nu au parte de orgasm sunt probabil multe din cele care si-au început viata sexuala la vârste gen 14-16 ani, cu cineva fără pic de experiență probabil sau cu cineva care își vedea de propria-i plăcere fără sa se gândească la fata cu care e. Dar deasemenea sunt si fete norocoase care au reușit sa găsească plăcerea mult râvnita la aceea vârstă. Asta este unul dintre motivele pentru care consider ca fiecare isi are propriul timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu