3 dec. 2010

3 evenimente speciale

Evenimentul 1: Ziua Națională a României 1 decembrie !!! Superba zi ca in fiecare an, dealtfel, singura zi in care televiziunile uita de vedetele libertatea si cancan si încearcă sa facă programe mai decente, cu oameni decenți, care te pot face mândru sa trăiești într-o astfel de tara. Gen, pompierul care a salvat bebelușii de la maternitatea Giulesti sau un doctor care a refuzat un salariu generos in Marea Britanie pentru a rămâne in țară. Am simțit pe propria mea piele si atmosfera de afara si cat contează pentru romani acest 1 decembrie : ESTE EGAL CU ZERO, ziua României e un fel de n-ar mai fi, pentru ca înainte de a fi o zi de sărbătoare e o zi ca ori care alta, cu aceleași probleme si zero motive de sărbătoare. Am avut ocazia sa călătoresc cu un autobuz pe 1 decembrie si m-am simțit ca la circ, o tânără mămică cu un puradel de maxim o luna după ea, care urla din toți rărunchii, care a urlat timp de 45 de minute cat a durat călătoria cu autobuzu' Moghioros-Crangasi ! Fix 45 de minute! Multi oamenii, care mai de care mai pusi pe harta, care mai de care mai analfabet sau care mai de care venea cu o explicație inteligenta a aglomerației si plus o gașcă de microbiști, de ultrasi d'aia care erau gata gata sa se ia la bătaie cu un om, ca a îndrăznit sa le ceara voie sa coboare din autobuz... înjurături fără număr !!! Lipseau manelele, cola si semințele!!!La multi Romania !!!

Evenimentul 2: Ziua Andreei <3<3<3 pe 1 decembrie asta da motiv de sărbătoare !!! Inca o data 'la multi ani Andreea' asta a fost marea semnificație a acestei zile de fapt si de drept, doar ce de sărbătorit, am sărbătorit sâmbăta seara cu surle si trâmbițe, cu tort, cadouri, prieteni...ca la carte! De 1 decembrie am lenevit împreună și am stat la povesti !!!

Evenimentul 3: Ziua Mondiala de lupta împotriva SIDA !!! nu știu exact ce ar trebui sa scriu despre asta, poate ca cel mai important mesaj al acestei lupte de conștientizare, căci lupta e mult spus, prezervativul ala, trebuie folosit, in orice caz, condiție sau loc... căci metoda 'Doamne 'Ferește' pe care o folosește toată lumea e ca poveștile cu prinții pe cai albi, ficțiune!!! Apoi e adevarat ca SIDA nu se transmite doar prin contact sexual ci si prin alte forme, ghinioniste sa le numim si pe care nu putem sa le anticipam sau prevenim...pe când asta cu contactul sexual o putem controla cât de cât ! Inca o treaba cu prezervativul asta...what's the big deal? adică pe mine nu ma deranjează absolut deloc, nicio diferența, nu sunt bărbat sa stiu ce simt ei, dar tind sa cred ca nu e o schimbare asa de sesizabila cat psihologica si pur bărbătească!!! Asa ca fetelor de sunteți proaste si ii lăsați ??? Ii lăsați sa-si facă ei de cap si pe plac !!! Când eram eu mai mica si mai inocenta(proasta) atâta ma gândeam la el si la o mie de metode sa nu fie dansul nevoit sa-si pună prezervativul not anymore!!!!. Adică dacă a fi sa facem o statistica printre femei si sa le întreb de ce iau pastile anticoncepționale si dacă ar fi un sondaj sincer ...cred ca 80% ar răspunde pentru a nu folosi prezervativul!!! Sarcina e oricum ultima grija a oamenilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu