9 sept. 2010

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Astăzi simt nevoia sa intru in grupul Elenei Cârstea si sa urlu din toți rărunchii BĂRBAȚII SUNT NIȘTE NEMERNICI, INSENSIBILI ȘI IDIOȚI !!! Si nu ii mai suport, pana acum mi-am dat seama ca o sa-i păstrez doar pentru sex si poate într-o zi o sa ma folosesc de unu pentru reproducere, nicidecum in vederea unei căsătorii sau a creșterii copilului, O SA-L CRESC SINGURA!!! ( sa nu îndrăznești sa ceri custodia !!!).

Bărbații înșeală !!! De unde știm ca ei înșeală ? Pentru ca o spun chiar ei, in stânga si in dreapta, si le face plăcere sa știe toată lumea ca ei înșeală, asa își marchează ei teritoriul in fata altor masculii, prin numărul de femei. Adică in alta ordine de idei, si de înșelat, înșeală tot PROST !!!

Iar când te bucuri ca nu te înșeală, e obsedat de jocurile pe calculator, nu-l ridici de la calculator nici cu macaraua, pentru ca terminarea fiecărui level si punerea in aplicare de strategii de lupta sunt mult mai atrăgătoare decât tu semi dezbrăcată lângă el!!!

Ai scăpat si de jocurile pe calculator, ca sa dai de jocurile de noroc, când știi ca trebuie sa ieși cu el undeva, trebuie sa-ti faci traseul in minte ca nu cumva sa treceți pe lângă un casino, căci riști sa nu-l mai scoți de acolo.

Daca nici jocurile de noroc nu sunt pasiunea lui, atunci fumează pana isi pierde mințile si ori iti declara iubire infinita în astfel de momente ori nici nu știe ca exiști.

Daca nu fumează, bea, dacă nu bea, iti vorbește urat, iar dacă e chiar unul dintre masculii dominanți ai acestei planete are cât mai multe calități din cele menționate mai sus.

Iar dacă nu are niciun viciu, e vreun prostănac plictisitor si fără pofta de viata, veșnic obosit si fără personalitate!!!

Ce?!?!? Noi nu știm ce vrem??? Noi știm exact ce vrem, iar dacă suntem pretențioase e pentru ca nu avem de unde alege, in schimb voi nu alegeți nimic, va serviți la buna întâmplare de orice mișcă !

Si sa nu uitam ca voi apreciați o femeie doar atunci când va tratează ca pe niște cârpe de șters pe jos, atunci când se poarta frumos cu voi o călcați in picioare!

2 comentarii: