20 sept. 2010

Multa mizerie

E foarte multa mizerie la televizor, dar ce ma enervează e ca puținele emisiuni care ar avea potențial anti-mizerie nu si-l folosesc! Si cum toți care dețin un televizor cu cablu, dețin si un abonament la internet si posibil un calculator ca sa-si belească ochii si la mizeriile transpuse pe net !Si cum e foarte fancy sa ai blog, cu atât mai mult  când  ești o vedeta tv, nu contează dacă ai ceva de spus sau oricum te citește lumea.

Am intrat ieri pe blogul lui Huidu, vai cata mizerieeeeee! Pai cred ca 80% din ce publica el este cu si despre Mircea Badea! iar restul de 20 % despre "antene" (cum le zice el ), care aceste "antene" sunt un fel de dracu' pe pământ, televiziuni manipulatoare, spălătoare de creieri si alte aberații. Nu prea înțeleg de unde toată ura asta. Ok, it's all about rating , dar in caz ca nu știe dl Huidu, si publicitatea negativa pe care încearcă el sa o facă e tot publicitate, iar dacă publicitatea asta negativa pe care o face el nu are si niște fundamente bine stabilite si logice, in afara de niște clișee idioate, țin sa-l informez ca sunt in zadar ! M-a enervat maxim când a scris de Badea ca cică, nu a realizat nimic , gen nu si-a construit o casa, plantat un copac, însurat, scris o carte si alte clișee de genul. What's the big deal ? Daca toată lumea face chestia asta înseamnă ca e suficient, de ce trebuie sa se mai obosească si Badea ? Eu zic ca e suficient : Huidiu are deja copii, Gainusa scrie deja cărți, case parca ati construit alături de Udrea. eu zic sa nu-l provocați pe Badea e posibil sa facă niște copii mai inteligenți decat ai voștri, sa scrie niște cărți mai bune si sa construiască case mai frumoase. Ce o sa mai faceți atunci? Nu cred ca o sa va placa !

Eu ma uit la Badea de pe vremea lui tele7abc, când făcea matinale cu Teo, asa ca pot sa spun ca il urmăresc de ceva vreme, unele lucruri pe care le spune mi-au fost de folos, altele nu. Ideea e sa știi ce sa alegi, nimeni nu are 100% idei mărețe sau 100% idei proaste ! E vorba despre complexitate, lucru pe care Huidiu nu poate sa-l priceapă, având in vedere ca el încă mai clasifica oamenii in buni si rai (el fiind in tabăra celor buni . iar Badea a celor rai). Nici nu as fi abordat acest subiect dacă nu as fi văzut cum răspunde comentariilor venite din partea cititorilor care au mai mult de o singura părere: înjurând si jignind !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu