19 ian. 2011

'Aici sau la pachet?', 'La pachet!', '100.000 de euro'

Trăim într-o țară minunata, unde o blonda si o bruneta costa 100.000 de euro si vin la pachet, doar ca de data asta boul nu a plătit si uite asa am aflat si noi cam cât costa o noapte sau mai multe, pentru ca nu era specificat in meniu exact cat timp, cu cele doua zdrențe care apar in toate tabloidele din Romania + la tv ! Da, tocmai le-am numit zdrențe !!! Pentru ca nu mai pot cu târâturile si curvele alea doua, prea mult e prea mult.

Poate ca sunt oameni interesați de viata voastră vida si lipsita de griji, unde singura preocupare e 'cu cine ma culc diseară? si cât sa-i cer?' poate ca sunt oameni care va plac, dar eu nu sunt unul dintre acei oameni. Nu îmi place de voi, putin imi pasa ca sunteți frumoase, putin imi pasa de silicoanele voastre sau de corpul ala perfect, sunteți prea proaste ca sa conteze.Câteodată (chiar dacă pentru prea putini oameni) contează sa știi sa construiești o fraza când vorbești mai ales când apari la teve, in fiecare zi ! Si mai ales când apari la teve doar pentru ca ești frumoasa (artificial) si atât, pentru ca dacă stau bine sa ma gândesc, pana si maneliști fac ceva ca sa apară la teve, behăitul ala e apreciat de multi locuitori ai acestei tari a căror inteligenta știm prea bine ca ii ajuta doar sa știe când sa bage in gura si când sa tragă apa la wc. Deci nu puteam sa ne cacam chiar asa in gustul oamenilor, nu ca le-as lua apărarea maneliștilor, dar dacă le dai un acordeon in mana știu sa scoată niște sunete din el si sa le transforme in muzica, dacă le dai celor doua tute 'la pachet' un promter in fata cu un text de 2 propoziții si 15 cuvinte, pocesc 14 cuvinte si se bâlbâie de câteva ori...asa ca ce dracu' cauta la teve ? E adevarat ca putin in pasa când apar ele la teve, pentru ca nu ma uit, schimb canalu, nu pot sa-mi torturez neuronii chiar asa de tare încât sa privesc o frumusețe (artificiala) care rânjește fasolea si a ajuns acolo pentru ca a știut când si pentru cine sa-si dea jos fusta !

Poate într-o zi se va face un protest si împotriva acestor zdrențe si nu va mai cumpăra nimeni ziarele in care apar si nici nu vor mai urmări emisiunile in care sunt 'asistente' si poate asa o sa scăpăm de ele si vor înțelege ca trebuie sa facă mai mult decât sa știe sa stea saltea pentru a apărea la teve si pentru a avea atâtea 'succesuri'.



2 comentarii: